Jouw Nulenergie

Over ons

01RG of te wel Nulenergie is een onafhankelijke serviceprovider voor zowel de particuliere, zakelijke als grootzakelijke markt.

Door bundeling van krachten op het gebied van energieadvies en installatietechniek en bouwkunde hebben Geert van Gorp en Marcel Timmermans 01RG opgericht. Met het streven naar Nulenergie hebben beide heren de energie om hun klant zoveel mogelijk te ontzorgen en te laten besparen naar wensen en behoeften.

Onze relaties zijn een groot aantal leveranciers en toeleveranciers, fabrikanten, installateurs en aannemers, waardoor wij altijd een oplossing op maat met de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Hierdoor hebben wij altijd een gepast energie en bouwadvies en zijn wij echt jouw totaal (energie) adviseur.

Velen gingen je al voor en hebben in samenwerking met 01RG veel geld bespaard. Jouw adviseur kijkt verder dan jouw handtekening. Dagelijks monitoren wij alle energieprijzen en wanneer er gunstige veranderingen zijn nemen wij contact met jou op om jou te adviseren. Soms is het lucratief wanneer je eerder verlengt of eerder overstapt. Je hoeft hier zelf niet meer na te kijken, dit werk doet 01RG voor jou! Daarnaast hebben we heb scherpe aanbieding als het gaat om bijvoorbeeld zonnepanelen door rechtstreek bij de fabrikant in te kopen en collectieven te kunnen inbrengen te best haalbare prijs-kwaliteit.

Wil je meer weten over 01RG of wil je weten wat jouw adviseur voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Je kunt via Whatsapp, Facebook, telefoon of toch via de post contact opnemen met ons.

Marcel Timmermans Foto

Als CEO verantwoordelijk voor Business development en proces management. Ervaring in de energie, bouw en ICT sector steeds de uitdaging zoekend naar verbinding, innovaties en kansen  

Marcel Timmermans

-

CEO

foto (16)3

Al jaren komt Geert bij particulieren en bedrijven thuis om ze te helpen bij hun energie vraagstukken. 

 

Geert van Gorp

-

SALES

01rg teken