Jouw Nulenergie

01RG - wij krijgen energie van besparen en opwekken

Het nieuwe laden plus betalen

Én natuurlijk vooraf weten wat je gaat betalen!

Voordeel voor de aanbieder, je bepaalt zelf de prijs per kWh plus je krijgt die inkomsten diréct op je eigen bankrekening bijgeschreven. 

Voor zowel de aanbieder als vrager de meest transparante oplossing in de markt!

Piekshaving

Een nieuwe machine die meer energie vereist dan uw netaansluiting toestaat? Hoge kosten voor gecontracteerde stroom voorkomen?

Of een appartementencomplex met lift of van gas naar elektrisch koken. 

Besparen door slim van het net gebruik te maken.

Energiehandel en opslag van energie

Het opslaan en (later) verhandelen van deze energie biedt de mogelijkheid om aanzienlijk meer te ontvangen dan de gebruikelijke compensatie voor de aan het net geleverde kW. Terug verdientijden van 4 á 5 jaar zijn haalbaar.
 
De accu opslag die SDE+ subsidie overbodig maakt!

Besparen

Laat je energie nota nakijken door een van onze onafhankelijk adviseurs. 01RG helpt u om direct op uw kosten te besparen. Wij brengen u daadwerkelijke kosten in kaart en bieden u een breed pakket van diensten. Zowel voor de particulier, als MKB en grootverbruiker. 

Opwekken

Wij berekenen je energiebehoefte en helpen je deze op te wekken. Door collectieve afspraken zijn we instaat scherpe aanbiedingen te verstrekken met een hoge kwaliteit en werken alleen met installateurs die gecertificeerd zijn.                                           

Opslag

Energie-opslag wordt het het nieuwe verdienmodel. Extra rendement op je postcoderoos- of SDE+ project? Met onze nieuwe businesmodellen maken we dat mogelijk. Ook geschikt voor piekshaving. We vertellen je graag er meer over.                   

Renovatie

Toch nog behoefte aan verdere besparing of volledige renovatie. In samenwerking met INNOZAAM voorzien we je met een uitgebreid advies en helpen we je de juiste keuzes te maken. Energieprestatiegarantie met verantwoording is zelfs mogelijk.

Stap1 -->

Je schrijft je gratis en vrijblijvend in. En je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Je maakt direct een keuze uit waar je behoefte aan hebt of bepaalt dat tijdens het gesprek met onze adviseur

Stap 2 -->

Wij maken een (vrijblijvende) afspraak met je om jouw behoefte te bespreken. Tijdens deze afspraak worden u behoefte in kaart gebracht zodat we een betrouwbaar advies kunnen geven die aansluit aan uw wensen.

Stap 3 -->

Je ontvangt een passend aanbod en/of advies. We hebben op basis van de door jouw verkregen informatie het aanbod uitgewerkt en indien noodzakelijk een energetische berekening gemaakt

Stap 4

Wij laten je opdracht uitvoeren door geselecteerde partners en controleren of deze volgens afspraak de opdracht tot uitvoering brengen